Chocolade klimaatkast
Chocolade dient men (als men het niet meteen opeet!) op een koele plek te bewaren. Daarbij is een temperatuur van 15-18 °C zeer aan te bevelen.
Natuurlijk kan men de chocolade in de koelkast bewaren, maar dan dient men de chocolade eerste enkele uren “op temperatuur” te laten komen en ervoor te zorgen dat er géén condens op de chocolade komt.
Deze chocolade-klimaatkast (de naam zegt het al), speciaal vervaardigd voor chocolade en patisserie, houdt de chocolade op de juiste temperatuur en voorkomt het aantrekken van “vreemde geuren”.
Deze klimaatkast heeft een ruime inhoud waardoor het mogelijk is om er doosjes chocolade, maar ook bijvoorbeeld taarten, in te bewaren.
Het exterieur is trendy zwart, met een donker getinte glazen deur, en de twee houten uitschuifbare laden zijn uitneembaar waardoor de capaciteit vergroot kan worden en de klimaatkast gemakkelijk kan worden schoongemaakt. De display, met digitale temperatuuraanduiding, is blauw en middels tiptoetsen makkelijk te bedienen. Tevens is deze chocolade-klimaatkast voorzien van zacht blauwe binnenverlichting.
Chocolates are a girl’s best friend!
Sensation variant: Het exterieur wordt dan geheel voorzien (handgemaakt) van de stof Alcantara (suède) in de drie “smaken”: puur, melk of wit. Kleurstalen op aanvraag leverbaar!
Eerdaags een huwelijk of babyshower? Geef een chocolade-klimaatkast cadeau.
Specificaties
Inhoud chocolade/patisserie: | 1500 bonbons / 2 taarten Ø 30cm |
Aantal standaard plateaus: | 2 |
Optie exterieur in alcantara (suede): | Ja, 3 smaken (puur, melk of wit) |
Energieverbruik (24 uur): | 0.50 kWh |
Ambient temperatuur: | 0-35 °C |
Temperatuurzone: | 8-18 °C |
Afmeting exterieur (mm): | 430x510x280 |
Gewicht (kg): | 10 |
Levering mogelijk naar het buitenland: | ja |
Garantie: | 2 jaar |
.
Prijs (euro, incl. BTW): € 249,95
Prijs is inclusief levering
Voorraad: artikel is op voorraad.